hinnat

Lukukausimaksut

30 min          120 €

45 min          136 €

60 min          159 €

75 min         181 €

90 min         203 €

Yli 4 x/vko = anytime-hinta 533 €

Lisätunnit

30min          90€

45 min          99 €

60 min          120 €

75 min         136 €

90 min         153 €

 

Mikäli sinulla on eri pituisia oppitunteja, lasketaan pisimmän tunnin hinta ensin ja sitten muut.

Halutessasi harrastaa 4x/vk tai enemmän sinulle valikoituu automaattisesti laskulle Anytime-hinta (milloin anytime on halvin vaihtoehto). Anytime hintaan ei sisälly tiiviskurssit, 10 kerran repertuaarit ja leirit. Anytime hintaan ei voi lisätä perhealennuksia.

Perhealennus -10 % kaikille perheenjäsenille lukukausimaksuista. Perhealennukseen eivät kuulu tiiviskurssit (esim. Minitiivarit, 10 kerran repertuaarit ja intensiivilauantai), leirit ja anytime-maksu. Näillä on kurssi/leirikohtainen hinnasto, joka ilmoitetaan aina erikseen.

Hinnat sisältävät vakuutuksen oppilaalle (alle 18v) tanssituntien ja näytösten ajaksi.

Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 3.9. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta.  Uusilla oppilailla on kahden kerran tutustumisoikeus maksutta, jonka
jälkeen maksu vasta maksetaan!

 

HINNAT
Lukukausimaksut perustuvat oppituntien kestoon (30-90 minuuttia).
Lukuvuodella 2019-2020 on 36 opetusviikkoa, joista 16 opetusviikkoa pidetään syyslukukaudella ja 19 opetusviikkoa kevätlukukaudella. Opetusviikot sisältävät myös esiintymisiä. Lukukausimaksu on samansuuruinen molemmille lukukausille. Hinnastossa näkyy yhden lukukauden maksu ja se laskutetaan kaksi kertaa lukuvuodessa.

TIETOA MAKSAMISESTA
Ilmoittautuessa valitaan maksutavaksi joko paperilasku postiin tai PDF-lasku sähköpostiin. Halutessasi voit maksaa lukukausimaksusi kahdessa erässä (laskutuslisä 2€/erä). Tiiviskurssit ja leirimaksut veloitamme yhdessä erässä.

Tarvitessasi maksuaikaa, ota yhteyttä toimistoon jo etukäteen, ennen maksumuistutuksia. Maksukehotuksista peritään 5€/kpl. Huomaattehan, että seuraavalle lukukaudelle ei voi osallistua, jos edeltävän lukukauden maksu
on maksamatta tai maksuaikataulusta ei ole sovittu rehtorin kanssa.

Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 3.9. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 %
lukukausimaksusta.

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tunneillemme tehdään verkossa alla olevan linkin kautta. 

Oppilastietojärjestelmämme Hobiver on tietoturvalainsäädännön mukainen (yhteys on SSL salattu). Tietojasi ei luovuteta eteenpäin ja ne ovat vain tanssiopiston käytössä.

Uudet oppilaat voivat tiedustella vapaita paikkoja myös toimistosta p. 044 526 0040 tai toimisto@tanssiopisto.fi. Mikäli ryhmässä on tilaa, voidaan siihen ottaa oppilaita mukaan harkkinnanvaraisesti myös kesken kauden (edellyttäen että ryhmän taso vastaa oppilaan taitoja ja ryhmän opintojen vaihe on sopiva uudelle oppilaalle).

Ilmoittautuessasi tunneillemme saat sähköpostiisi vahvistusviestin, jossa on rekisteröitymislinkki ja jonka kautta pääset tarkistamaan tietojasi. Tarkista roskapostikansiosi jos viestiä ei näy. Jatkossa lisääthän lähettäjän turvallisten lähettäjien joukkoon, jotta saat lukuvuoden aikana meiltä tulevat tiedotteet.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ovat voimassa koko lukuvuoden. Syyslukukauden oppilaspaikan voi perua 3.9. mennessä ja kevätkauden 6.12. mennessä. Uusilla oppilailla on kahden viikon tutustumisoikeus, jonka jälkeen ilmoittautumisen voi vielä perua. Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 3.9. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta.

Ennen ilmoittautumista tutustu koulutussääntöihin.

 

TALOUDELLISESTI TUETTU OPPILASPAIKKA

Kulttuuriyhdistys Kuukernuppi ry:n hallitus myöntää harkinnanvaraisesti tuettuja oppilaspaikkoja tanssiopistoon lukuvuosittain. Myöntämisperusteina ovat perheen koko ja taloudellisen tuen perusteltu tarve.

Vapaamuotoiset hakemukset, joissa tulee ilmetä edellä mainitut tiedot sekä vanhempien viimeisimmät verotustodistukset tulee osoittaa Kulttuuriyhdistys Kuukernuppi ry:n hallitukselle 31.8. mennessä osoitteeseen Etelä-Hämeen Tanssiopisto, Yhdystie 8, 12700 LOPPI tai sähköpostilla maiju.milad@tanssiopisto.fi