Maiju Milad, rehtori
 
Maijun intohimona on tanssikasvatuksen ja sen opettamisen eteenpäin vieminen täällä omalla alueellamme kanta-Hämeessä. Tanssi on ihana tapa kohdata lapsia ja nuoria ja sen avulla voimme löytää aina uusia puolia itsestämme! Maiju on aloittanut tanssin opetuksen Lopella vuonna 2003.
Maiju on koulutukseltaan baletin ja lastentanssin opettaja (Oulun Konservatorio). Ennen Lopelle muuttoa Maiju toimi Helsingin Tanssiopistossa päätoimisena baletin ja lastentanssin opettajana sekä Tanssiryhmä Tsuumin tanssijana. Tanssiopistossamme opetus- ja hallintotyön lisäksi Maiju kehittää  tanssin pedagogiikkaa ja taiteiden välistä yhteistyötä. Hän visioi niin tulevaisuuden hankkeita kuin tanssin arkipäivääkin. Kaudella 2013-2014 hän toimi myös Hämeen Taidetoimikunnassa.
Maijun tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@tanssiopisto.fi tai p. 050 581 2281 (parhaiten klo
12-15).
 
 

noora
 

Noora Kuurne, opettaja (baletti)
 
Noora toimii baletin opettajana Riihimäen toimipisteessämme. Noora on valmistunut baletin opettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja toimii tällä hetkellä baletin opettajana Helsingin Tanssiopistossa sekä työstää tanssitaiteen maisterin opintoja Teatterikorkeakoulussa.
 
 

Sini.JPG
 

Sini Mäenpää, opettaja (nykytanssi)
 
Sini on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta vuonna 2001 sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulussa keväällä 2017. Hän on työskennellyt freelance-tanssijana Helsingin Kaupunginteatterissa useissa teoksissa, Suomen Kansallisoopperassa, Tanssiryhmä Just Jazzissa, Helsinki Dance Theaterissa sekä mm. Tommi Kitin, Marjo Kuuselan, Reija Wäreen ja Tarja Rinteen teoksissa. Tällä hetkellä esitysohjelmistossa on Virpi Juntin teos Ambedo yhdessä Riku Koskisen kanssa. Sini opettaa tällä hetkellä Etelä-Hämeen Tanssiopiston lisäksi laajasti Etelä-Suomen alueella mm. Porissa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä Kansallisoopperan balettioppilaitoksella opetuslajeinaan nykytanssi, jazz ja klassinen baletti. Tanssiopistossamme Sini opettaa nykytanssia.
 
 
Virve Olsson, opettaja (baletti)


Virve on valmistunut balettitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa 1986-2012, jossa hän on tanssinut kaikissa keskeisissä teoksissa solisti- ja kuorotehtävissä. Hänen pääroolejaan ovat olleet mm. Prinsessa Ruususen Aurora ja Pähkinänsärkijän Klaara. Virven meriitit eivät lopu Kansallisoopperan teoksiin vaan hän on työskennellyt tanssijana myös Savonlinnan oopperajuhlilla vuodesta 1986 mm. Aidassa sekä Romeossa ja Juliassa.
Nykyään Virve toimii baletin opettajana opistomme lisäksi myös mm. kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisessa koulussa baletin valmistuvan luokan opettajana sekä repertuar opettajana. Hän on valmistunutHämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi. Etelä-Hämeen Tanssiopistossa Virve opettaa syventävien opintojen ryhmien balettitunneilla tiistaisin ja perjantaisin. Virven tavoitat parhaiten toimiston kautta.

 

ope_IMG_4642.jpg
 

Anni-Maija Pihlaja, opettaja (lastentanssi, baletti, nykytanssi, jazz)

Anni-Maija on paljasjalkainen tamperelainen, joka on valmistunut tanssinopettajaksi Turun ammattikorkeakoulusta 2011. Valmistumisensa jälkeen Anni-Maija on opettanut Oulun seudulla monipuolisesti klassista balettia, kärkitossutekniikkaa, jazztanssia, nykytanssia sekä lastentanssia. Opinnoista hän suoritti  Lisäksi hän on käynyt säännöllisesti päivittämässä omaa osaamistaan mm. Kuopio tanssii ja soi -festivaalin kurseilla. Tunneillaan Anni-Maija pyrkii kohtaamaan jokaisen oppilaan yksilönä ja varmistamaan, että jokaiselle on tarjolla sekä haasteita että onnistumisia. Pedagoginen ote on tunneilla läsnä jokaisessa harjoitteessa ja tavoitteena
on, että tylsiä hetkiä ei tunneilla tule – vauhdikkaita ja Ahaa! -elämyksiä senkin edestä.

 

Pekka Pitkäkoski, pianisti
 
Pekka on opistomme pianisti ja soittaa Lopen toimipisteen tanssitunneilla. Pekka on suorittanut musiikin ammatilliset opinnot Helsingin Pop- Jazz konservatoriossa ja Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa ja toimii tällä hetkellä freelancer pianistina, soitonopettajana ja säveltäjänä.

 
 

Katarina Teperi, opettaja (toimivapaalla 14.8.2018 alkaen)
 
Katarina on Oulun seudun ammattikorkeakoulusta 2006 valmistunut klassisen baletin ja lastentanssin opettaja. Hän on suorittanut myös liikunnanohjauksen peruskurssin Virpiniemen liikuntaopistolla sekä liikunta-alan johtamisen ja kehittämisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Haaga-Helian Vierumäen yksikössä. Hän on aikaisemmin toiminut opettajana Oulussa Kulttuuripesulassa ja Oulun Balettiopistolla sekä Porvoossa Porvoon Tanssistudiolla.
 Nykyään hän opettaa Hämeen seudulla Etelä-Hämeen Tanssiopiston lisäksi Sibelius-opistolla ja Vanajaveden opistolla. Tärkeintä Katarinan tanssitunneilla on, että kaikki saavat iloita uusien asioiden oppimisesta ja hyvästä yhdessä tekemisen tunnelmasta turvallisessa oppimisympäristössä.  Katarinan tavoitat sähköpostilla toimisto@tanssiopisto.fi tai keskiviikkoisin 14-16 toimiston puhelimesta 044 526 0040.