KOULUTUSSÄÄNNÖT


Ilmoittautuminen
Ilmoittautuminen tunneillemme tehdään verkossa (SSL salattu yhteys, tietojasi ei luovuteta ulkopuoliselle) alla olevan linkin kautta. Uudet oppilaat voivat tiedustella vapaita paikkoja myös toimistosta p. 044 526 0040 tai toimisto@tanssiopisto.fi. Mikäli ryhmässä on tilaa, voidaan siihen harkinnanvaraisesti ottaa oppilaita mukaan myös kesken kauden. Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ovat voimassa koko lukuvuoden. Syyslukukauden oppilaspaikan voi perua 20.8.2018 mennessä ja kevätkauden 6.12.2018 mennessä. Uusilla oppilailla on kuitenkin kahden viikon tutustumisoikeus, jonka jälkeen ilmoittautumisen voi vielä perua. Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 20.8. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta. Ennen ilmoittautumista tutustu alla oleviin koulutussääntöihin.

Peruutukset
Ilmoittautuminen on voimassa koko lukuvuoden. Mikäli syyslukukaudelle ilmoittautunut oppilas haluaa perua kevätlukukauden, on se tehtävä viimeistään viimeistään 6.12.2018. Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 20.8. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta. Uudet oppilaat saavat perua lukukauden vielä kahden tutustumisviikon jälkeen.

Poissaolot
Jos et pääse tanssitunnille, ilmoita opettajallesi esim. tekstarilla (tai toimisto nro p.044 526 0040). Sairaudesta johtuvia poissaoloja voi korvata osallistumalla saman tason tai tasoa helpommalle tunnille missä tahansa muussa tanssiopiston toimipisteessä. Poissaoloja ei hyvitetä rahassa. Voit myös tiedustella opettajaltasi parasta korvaustuntia juuri sinulle. Yli kaksi kuukautta kestävistä sairastumisista hyvitämme lukukausimaksua seuraavan lukukauden maksusta. Tässä tapauksessa toimita lääkärin todistus osoitteeseen Kulttuuriyhdistys Kuukernuppi ry, Yhdystie 8, 12700 LOPPI (Hallitus 23.1.2007)

Opettajien sairastuessa
Opettajien sairastuessa yritämme etsiä tanssitunnille sijaisen. Äkillisissä sairastapauksissa tämä on kuitenkin hyvin vaikeaa, harva
pystyy lähtemään sijaiseksi muutaman tunnin varoitusajalla. Mikäli sijaista ei löydy joudumme valitettavasti perumaan tunnit, jolloin
oppilaat voivat käydä korvaamassa muilla saman tason tunneilla. Tarvittaessa järkestämme korvaustunteja ryhmille. Korvaustunnit joudutaan järjestämään pääosin tanssiopiston omissa toimipisteissä (Riihimäen ja Lopen kirkonkylän sali), koska koulutoimipisteiden salit ovat hyvin varattuja.

Vastuu
Kaikki alle 18-vuotiaat oppilaat on vakuutettu tanssikoulun toiminnassa (tunnit, esiintymiset ja niihin liittyvät matkat). Aikuisopiskelijat ja yli 18 -vuotiaat, muitattehan hankkia oman vakuutuksen! Opettaja on vastuussa oppilaista tanssituntien aikana. Pieniä oppilaita ei saa jättää yksin pukutiloihin ennen tai jälkeen tanssituntien. Olethan ajoissa vastassa pikkuisia ja saavut tunnille täsmällisesti!

Tanssikoulu ei vastaa pukutiloihin unohtuneista vaatteista.