RIIHIMÄKI  •  OITTI  •  RYTTYLÄ  •  LOPPI  •  LAUNONEN  •  LÄYLIÄINEN

taiteidenyo_tanssiopisto.jpg
 

Balettiko vakavaa puurtamista? EI TOSIAAN! 

Oletko aina halunnut kurkata balettiharjoituksiin? Tervetuloa tutustumaan balettitunnin lumoavaan tunnelmaan, plié harjoituksiin, innostuneisiin ponnistuksiin ja piruetteihin Etelä-Hämeen Tanssiopiston salilla klo 18.30-21.00. Voit piipahtaa hetkeksi tai nauttia liikkeen lumosta vaikka koko illan tai kurkata ryhmässä tekemisen tunnelmaa kadulle näkyvän ikkunan kautta.

Klo 18.30-19.45 harjoittelee 15-17 -vuotiaiden luokka ja klo 19.45-21.00 16-19 -vuotiaat. Tyttöjä kannustaa vauhtiin opettaja Virve Olsson.

TERVETULOA! 

Hämeenkatu 7, käynti kirkkopuiston puolelta 2. kerrokseen.

 

Juhlimme kuudennen toimipisteen avajaisia viettämällä maksutonta
tutustumisviikkoa kaikissa toimipisteissä 21.-25.8!

Huomioittehan kuitenkin, että aloitamme Oitin toimipisteessä vasta tiistaina 28.8. ja Läyliäisissä tiistaina 5.9., koska emme pääse koulujen saleihin aiemmin.

Olet tervetullut kokeilemaan uutta harrastusta tai itsellesi uutta lajia
tai vaikka rinnakkaistuntia jo olemassaolevalle tanssitunnille!

Lukujärjestyksen löydät tästä

Ja toimipisteet tästä

Työskentelyajat 2017-2018 tästä

3-4 vuotiaiden vanhempia pyydämme tarkistamaan toimistosta että ryhmässä
on tilaa p. 044 526 0040.

TERVETULOA TANSSIMAAN!

 

opetus.jpg

Opetus

 
 
 
 

Etelä-Hämeen Tanssiopisto on oppilaitaan kannustava ja myönteisen ilmapiirin tanssikoulu, joka antaa tanssin taiteen perusopetusta laajan oppimäärän mukaan. Etelä-Hämeen Tanssiopisto tarjoaa oppilailleen mahdollisuuden harrastaa pitkäjänteisesti, tavoitteellisesti ja ammattiin tähdäten tai oppilaan omaksi iloksi. Tanssikoulu haluaa antaa oppilailleen myönteisen ja monipuolisen kokemuksen taiteesta ja liikkumisesta, tavoittena oppilaan elinikäinen halu jatkaa taiteen ja liikunnan harrastamista ja itsensä kehittämistä.

 

OPISTO

 

TAITEEN PERUSOPETUS

Etelä-Hämeen Tanssiopistossa oppilaat suorittavat taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän opintoja, jotka päättyvät syventävien opintojen päättötyöhön. Oppilaalle voidaan laatia myös henkilökohtainen opetussuunnitelma, jolloin hän suorittaa opintoja omassa tahdissaan. Lukuvuoden pituus on 36 viikkoa, laskennallinen oppitunnin pituus on 45 minuuttia. Lue lisää taiteen perusopetuksesta.

Avoin opetus

Avoimen opetuksen tunnit ovat kaikille nuorille ja aikuisille, jotka haluavat nauttia tanssista ja liikunnasta! Olit sitten aloittelija tai kauemmin tanssinut, kaikki taustat sopivat näille opinnoille!

 

"Minusta

tuli tanssija

koska halusin

lentää."


Trisha Brown, tanssija, koreografi