hinnat

 

Hinnat 1.5.2017 alkaen (lukuvuodelle 2017-2018)

Lukuvuoden laskennallinen pituus on 36 viikkoa (lukukausi 18 viikkoa).

Hinnat sisältävät vakuutuksen oppilaalle (alle 18v) tanssituntien ja näytösten ajaksi.

 
hinnat-lukuk.png

 

MAKSAMINEN

Ilmoittautuessa valitaan maksutavaksi joko verkkopankkimaksu, paperilasku postiin tai pdf lasku sähköpostiin. Halutessasi voit maksaa lukukausimaksusi kahdessa erässä. Pidä huoli, että maksat omatoimisesti toisen erän SAMALLA VIITENUMEROLLA toisen erän eräpäivänä.

Lukuvuoden 2017-2018 eräpäivät ovat seuraavat:

Syyslukukausi:

1. erä 21.8.2017 ja 2. erä 25.9.2017

HUOM! Uusilla oppilailla on kahden kerran tutustumisoikeus maksutta, jonka jälkeen maksu vasta maksetaan!

Kevätlukukausi:

1. erä 18.12.2017 ja 2. erä 31.1.2018

 

Tarvitessasi maksuaikaa, ota yhteyttä toimistoon jo etukäteen, ennen maksumuistutuksia. Maksukehotuksista peritään 5€/kpl. Huomaattehan, että seuraavalle lukukaudelle ei voi osallistua, jos edeltävän lukukauden maksu on maksamatta tai maksuaikataulusta ei ole sovittu rehtorin kanssa.

Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 14.8. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta.

VAPAAOPPILASPAIKAT

Kulttuuriyhdistys Kuukernuppi ry:n hallitus myöntää harkinnanvaraisesti vapaaoppilaspaikkoja tanssiopistoon lukuvuosittain. Myöntämisperusteina ovat perheen koko ja tulot sekä oppilaan aktiivisuus aikaisemmissa opinnoissa.

Vapaamuotoiset hakemukset, joissa tulee ilmetä edellä mainitut tiedot sekä vanhempien viimeisimmät verotustodistukset tulee osoittaa Kulttuuriyhdistys Kuukernuppi ry:n hallitukselle 31.8. mennessä osoitteeseen Etelä-Hämeen Tanssiopisto, Yhdystie 8, 12700 LOPPI. Kuoreen merkintä "vapaaoppilas".

 

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tunneillemme tehdään verkossa alla olevan linkin kautta. Uudet oppilaat voivat tiedustella vapaita paikkoja myös toimistosta p. 044 526 0040 tai toimisto@tanssiopisto.fi. Mikäli ryhmässä on tilaa, voidaan siihen ottaa oppilaita mukaan myös kesken kauden.

Ilmoittautuessasi tunneillemme saat sähköpostiisi järjestelmästämme (lyyti.fi) vahvistusviestin, jonka kautta pääset myös muokkaamaan vielä valintojasi. Tarkista roskapostikansiosi jos viestiä ei näy. Jatkossa lisääthän lähettäjän turvallisten lähettäjien joukkoon, jotta saat lukuvuoden aikana meiltä tulevat tiedotteet.

Ilmoittautumiset ovat sitovia ja ovat voimassa koko lukuvuoden.  Syyslukukauden oppilaspaikan voi perua 14.8.2017 mennessä ja kevätkauden 6.12.2017 mennessä. Uusilla oppilailla on kahden viikon tutustumisoikeus, jonka jälkeen ilmoittautumisen voi vielä perua. Mikäli oppilaan peruutus tulee syyskaudelle 14.8. jälkeen tai kevätlukukaudelle 6.12. jälkeen laskutetaan häneltä 50 % lukukausimaksusta.

Ennen ilmoittautumista tutustu koulutussääntöihin.