Maiju Milad, rehtori
 
Maijun intohimona on tanssikasvatuksen ja sen opettamisen eteenpäin vieminen täällä omalla alueellamme kanta-Hämeessä. Tanssi on ihana tapa kohdata lapsia ja nuoria ja sen avulla voimme löytää aina uusia puolia itsestämme! Maiju on aloittanut tanssin opetuksen Lopella vuonna 2003.
Maiju on koulutukseltaan baletin ja lastentanssin opettaja (Oulun Konservatorio). Ennen Lopelle muuttoa Maiju toimi Helsingin Tanssiopistossa päätoimisena baletin ja lastentanssin opettajana sekä Tanssiryhmä Tsuumin tanssijana. Tanssiopistossamme opetus- ja hallintotyön lisäksi Maiju kehittää  tanssin pedagogiikkaa ja taiteiden välistä yhteistyötä. Hän visioi niin tulevaisuuden hankkeita kuin tanssin arkipäivääkin. Kaudella 2013-2014 hän toimi myös Hämeen Taidetoimikunnassa.
Maijun tavoitat sähköpostitse etunimi.sukunimi@tanssiopisto.fi tai p. 050 581 2281 (parhaiten klo
12-15).
 
 

noora
 

Noora Kuurne, opettaja (baletti)
 
Noora toimii baletin opettajana Riihimäen toimipisteessämme. Noora on valmistunut baletin opettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulusta ja toimii tällä hetkellä baletin opettajana Helsingin Tanssiopistossa sekä työstää tanssitaiteen maisterin opintoja Teatterikorkeakoulussa.
 
 

Sini.JPG
 

Sini Mäenpää, opettaja (nykytanssi)
 
Sini on valmistunut tanssijaksi Tukholman Balettakademiesta vuonna 2001 sekä suorittanut tanssinopettajan tutkinnon (AMK) Savonia-ammattikorkeakoulussa keväällä 2017. Hän on työskennellyt freelance-tanssijana Helsingin Kaupunginteatterissa useissa teoksissa, Suomen Kansallisoopperassa, Tanssiryhmä Just Jazzissa, Helsinki Dance Theaterissa sekä mm. Tommi Kitin, Marjo Kuuselan, Reija Wäreen ja Tarja Rinteen teoksissa. Tällä hetkellä esitysohjelmistossa on Virpi Juntin teos Ambedo yhdessä Riku Koskisen kanssa. Sini opettaa tällä hetkellä Etelä-Hämeen Tanssiopiston lisäksi laajasti Etelä-Suomen alueella mm. Porissa, Lappeenrannassa, Hämeenlinnassa ja Helsingissä Kansallisoopperan balettioppilaitoksella opetuslajeinaan nykytanssi, jazz ja klassinen baletti. Tanssiopistossamme Sini opettaa nykytanssia.
 
 
Virve Olsson, opettaja (baletti)


Virve on valmistunut balettitanssijaksi Suomen Kansallisoopperan balettikoulusta 1986. Sen jälkeen hän työskenteli Suomen Kansallisbaletissa 1986-2012, jossa hän on tanssinut kaikissa keskeisissä teoksissa solisti- ja kuorotehtävissä. Hänen pääroolejaan ovat olleet mm. Prinsessa Ruususen Aurora ja Pähkinänsärkijän Klaara. Virven meriitit eivät lopu Kansallisoopperan teoksiin vaan hän on työskennellyt tanssijana myös Savonlinnan oopperajuhlilla vuodesta 1986 mm. Aidassa sekä Romeossa ja Juliassa.
Nykyään Virve toimii baletin opettajana opistomme lisäksi myös mm. kansallisoopperan balettioppilaitoksen ammatillisessa koulussa baletin valmistuvan luokan opettajana sekä repertuar opettajana. Hän on valmistunutHämeenlinnan ammattikorkeakoulun opettajankoulutuksesta ammatilliseksi opettajaksi. Etelä-Hämeen Tanssiopistossa Virve opettaa syventävien opintojen ryhmien balettitunneilla tiistaisin ja perjantaisin. Virven tavoitat parhaiten toimiston kautta.

Laura.jpg
 

Laura Yrttimaa, opettaja (lastentanssi, baletti ja nykytanssi)

Laura Yrttimaa opettaa lastentanssia, balettia ja nykytanssia Riihimäen, Launosten ja Ryttylän toimipisteissä. Laura on lähtöisin Helsingin Tanssiopistosta, jossa aloitti tanssiopintonsa ensin vapaaoppilasluokalla ja toimi myöhemmin lähes 15v. opettajana. Hän on opiskellut klassisen baletin ja lastentanssin opettajaksi Oulun seudun ammattikorkeakoulussa ja valmistunut Tanssitaiteen maisteriksi
Teatterikorkeakoulusta.


Pekka Pitkäkoski, pianisti
 
Pekka on opistomme pianisti ja soittaa Lopen toimipisteen tanssitunneilla. Pekka on suorittanut musiikin ammatilliset opinnot Helsingin Pop- Jazz konservatoriossa ja Helsingin ammattikorkeakoulu Stadiassa ja toimii tällä hetkellä freelancer pianistina, soitonopettajana ja säveltäjänä.

tuulikki
 

Tuulikki Pohjola, opettaja (lastentanssi, baletti, nykytanssi)
 
Innostava tanssipedagogi Tuulikki vastaa opistossamme Oitin toimipisteen opetuksesta. Tuulikki on koulutukseltaan tanssinopettaja (Amk). Hän on toiminut lastentanssin, nyky- ja jazztanssin sekä baletin opettajana mm. päätoimisena Helsingin Tanssiopistossa ja viime vuodet Heinolassa Heinolan Seudun Nuori Tanssi Ry:ssä.
Tuulikki on tehnyt koreografioita kevätnäytöksiin, tanssisatuihin, taidetapahtumiin, kokoillan tanssiteoksiin, teatteriproduktioihin, Daci-konferenssiin ja vapaa-ajan messuille. Tuorein työ on syksyllä 2017  ensi-iltansa saava Gerbiilishow 2, jossa hän on Minni-hiiren roolissa tanssijana ja laulavana näyttelijänä sekä vastaa teoksen konseptista, koreografiasta ja laulujen säveltämisestä.


 

 

Katarina Teperi, opettaja (baletti ja lastentanssi)
 
Katarina on Oulun seudun ammattikorkeakoulusta 2006 valmistunut klassisen baletin ja lastentanssin opettaja. Hän on suorittanut myös liikunnanohjauksen peruskurssin Virpiniemen liikuntaopistolla sekä liikunta-alan johtamisen ja kehittämisen ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon Haaga-Helian Vierumäen yksikössä. Hän on aikaisemmin toiminut opettajana Oulussa Kulttuuripesulassa ja Oulun Balettiopistolla sekä Porvoossa Porvoon Tanssistudiolla.
 Nykyään hän opettaa Hämeen seudulla Etelä-Hämeen Tanssiopiston lisäksi Sibelius-opistolla ja Vanajaveden opistolla. Tärkeintä Katarinan tanssitunneilla on, että kaikki saavat iloita uusien asioiden oppimisesta ja hyvästä yhdessä tekemisen tunnelmasta turvallisessa oppimisympäristössä.  Katarinan tavoitat sähköpostilla toimisto@tanssiopisto.fi tai keskiviikkoisin 14-16 toimiston puhelimesta 044 526 0040.